به گزارش آنا خبر به نقل از به دخت، برای زمستان امسال ترشی متفاوتی تهیه کنید: ترشی ذرت که خوشمزه است و جدید.

ترشی از مواد خوراکی سفره ایرانیان است که هم متنوع است و هم محبوب و برای سفره زمستانی جای مخصوص خودش را دارد.

ترشی ذرت را اما شاید خیلی ها نه درست کرده باشند و نه خورده باشند. پس طرز تهیه اش را یاد بگیرید.

 

مواد مورد نیاز:

ذرت شیری: پنج عدد

فلفل قرمز تند : دو عدد

فلفل دلمه ای : یک عدد

هویج : دو عدد

پیاز قرمز: یک عدد بزرگ

سیر: دو حبه

سرکه : نصف پیمانه

نمک : سه قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ذرت‌ها را بخارپز یا آب‌پز می‌‌کنیم.

درون یک ظرف شیشه‌ای مناسب، ذرت‌های تکه شده را به همراه سیر و فلفل و پیاز و هویج می‌ریزیم.

در پایان نمک، سرکه و آب را مخلوط نموده و روی ذرت‌ها ریخته، در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم. این ترشی بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکته:

می‌توانید برای تهیه این ترشی ، از ذرت‌های کوچک استفاده کنید.